Logo
  • Ana Sayfa
  • Üyeler
  • Kullanıcı Grupları
  • Yardım
  • Arama
  • Kayıt Ol
  • Giriş Yap
  • Ana Sayfa
  • Üyeler
  • Yardım
  • Arama

Başganlar Forum Oyunlar Mobil Oyunlar Mobil Oyunlar Alt Forum Kuralları

• Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Mobil Oyunlar Alt Forum Kuralları
MrSaplingTR

Admin

Yorumları: 12
Konuları: 10
Teşekkür Puanı: 2
02-17-2024, 12:47 PM
Mobil Oyunlar Alt Forum Kuralları

Saygı ve Dürüstlük: Forum üyelerine karşı saygılı olun ve dürüst bir iletişim kurmaya özen gösterin. Farklı görüşlere saygı duyun ve tartışmalarda yapıcı bir tutum sergileyin.

İçerik Kalitesi: Mobil oyunlar hakkında içerikler paylaşmaktan çekinmeyin. Oyun incelemeleri, ipuçları, stratejileri, ve haberleri gibi çeşitli içerikler hoş geldinizdir. Ancak, yasadışı içerikler, korsan yazılımlar veya hile tanıtımları kesinlikle yasaktır.

Reklam ve Spam: Forumda spam yapmaktan kaçının. Kullanıcıları başka sitelere yönlendiren veya ticari içerik barındıran reklamlar yasaktır.

Kişisel Bilgi ve Gizlilik: Kendi veya başkalarının kişisel bilgilerini paylaşmaktan kaçının. Forum üyelerinin gizliliğine saygı gösterin ve herhangi bir gizli bilgiyi ifşa etmeyin.

Tartışma ve Paylaşım İçeriği: Oyunlarla ilgili tartışmaları teşvik edin ve fikir alışverişinde bulunun. Ancak, kişisel saldırılar yapmayın ve hoş olmayan içeriklerden kaçının.

Moderatör Talimatlarına Uygunluk: Moderatörlerin verdiği talimatlara uyun ve moderasyon sürecine saygı gösterin. Kuralların ihlali durumunda, moderatörlerin uygun gördüğü cezaları kabul edin.

Uygunsuz İçeriklerin Bildirilmesi: Uygunsuz veya rahatsız edici içeriklerle karşılaştığınızda, bunları hemen bir moderatöre bildirin. Bu, forumun genel deneyimini iyileştirmeye yardımcı olacaktır.

Bu kurallara uyulmaması durumunda, moderatörler tarafından uygun görülen cezalar uygulanacaktır. Bu, uyarı, içeriğin silinmesi veya forumdan uzaklaştırma gibi çeşitli cezaları içerebilir.

Bu forumda yer alarak, belirtilen kuralları kabul ettiğinizi ve bunlara uymayı taahhüt ettiğinizi kabul edersiniz.
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

• Konuyu Yazdır
  • Konuyu Takip Et
Hızlı Menü:

© Designed by MrSapling - Powered by MyBB

Tam Görünüm
Konu Görünümü